Top

POWERMIX DODATAK Copper 15ml

10,62  (80,00 kn) sa PDV-om

Nema na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 30160187 Kategorija:

Opis

Bakreni dodatak za naglašavanje boje. PROFESIONALNA FORMULA. Bakreni dodatak pažljivo odabran miješa se s bilo kojom Serie Expert maskom 250ml kako bi se naglasila bakrena boja kose. Upotreba: 1 • Stavite odvojivu oznaku na vrh svoje maske. 2 • Pomiješajte dodatak u svoju masku prije prve upotrebe. Miješajte špatulom dok ne dobijete homogenu teksturu. Jednom kada je smjesa dobivena, Vaša maska je personalizirana i mora se upotrijebiti u sljedećih 12 mjeseci. 3 • Nanesite masku na šamponom opranu, ručnikom osušenu kosu i ostavite 5 minuta, zatim isperite.
Mjere opreza za upotrebu: ne nanosite sam dodatak direktno na kosu prije miješanja. Preporuka: Miješajte Powermix Shot samo sa Serie Expert maskom za garanciju optimalne efikasnosti i stabilnosti.
Ne miješajte istovremeno različite dodatke u istu masku. Ne miješajte dodatak u već upotrebljenu masku. U slučaju dodira s očima, odmah ih temeljito isperite. SIGURNOSNE UPUTE: VAŽNO: BOJE ZA KOSU
MOGU PROUZROČITI OZBILJNE ALERGIJSKE REAKCIJE. ZA VAS JE OD IZNIMNE VAŽNOSTI DA SLIJEDITE NIŽE NAVEDENE MJERE OPREZA. NOSITE ODGOVARAJUĆE RUKAVICE ZA JEDNOKRATNU UPOTREBU tijekom nanošenja i ispiranja proizvoda. Pročitajte i slijedite uputstva. Ovaj proizvod nije namijenjen za upotrebu na osobama mlađim od 16 godina. Privremene tetovaže “crnom kanom” mogu povećati rizik od alergije. Nemojte koristiti ako:
– imate osip na licu ili osjetljivo, nadraženo i oštećeno vlasište, – ste ikada doživjeli određenu reakciju nakon bojenja kose,- ste ikada imali reakciju na privremenu tetovažu “crnom kanom”. OBAVEZNO NAPRAVITE TEST UPOZORENJA NA ALERGIJU 48 SATI PRIJE SVAKE UPOTREBE OVOG PROIZVODA (pročitajte i slijedite upute).

Dodatne informacije

EAN kod

30160187

Kontakt