Top

Kerastase je francuska luksuzna linija za njegu kose, napravljenu točno po mjeri, koja postoji već 56 godina i proizvode distribuira na međunarodnoj razini. Osnivač Kerastasa je ‎François Dalle, francuski poduzetnik koji je bio izvršni direktor francuske multinacionalne kozmetičke kompanije L'Oréal između 1957. i 1984. godine.

U svijetu u kojem se rutina kose odnosila isključivo na higijenu, Kérastase je stvorio njegu za kosu 1964.g., njegu za problematike vlasišta koja se također prodavala i u ljekarnama. Od tada ženama i muškarcima nudi najbolje u profesionalnoj njezi kose.

Kerastase je spojio ekspertizu znanstvenih timova i stručnost frizera kako bi stvorili svijet proizvoda za njegu kose koji će premašiti sva očekivanja. Pioniri su u istraživanju s dokazanom efikasnošću, stručnjaci u dijagnostici te znak luksuza.

Kerastase stvara ikonične proizvode ugodne teksture i mirisa, s rijetkim i visoko koncentriranim sastojcima koji ulaze duboko u vlakna, liječeći kosu iznutra. Rezultat je zdrava, elastična, jaka kosa. Proizvodi sadrže tehnologije koje spriječavaju opadanje, obnavljaju strukturu kose, pojačavaju guštoću, ojačavaju tanku kosu, discipliniraju i hrane vlasi. Važni sastojci su Aminexil, Ceramidi, Stemoxydin, Fiber Cap uz koje postižu najbolje i dugotrajne rezultate i transformacije.

Kerastasovi proizvodi razvijeni su s ciljem da bi brand bio vrhunski. Pakiranja su elegantna, posebno dizajnirana za sto bolju funkcionalnost, estetiku i održivost. Proizvodi nisu testirani na životinjama.

Kontakt