Top

Aveda - organski brend temeljen na Ayurveda znanosti - znanje o životu, najstarija indijska medicina, stara preko 5000 god., koja podučava kako izbalansirati skladan i sretn život.

Osnivač: Horst Rechelbacher rođen u Austriji. Sa 14 godina trostruki pobjednik na natjecanjima, sa 17. god preselio se u Rim, nakon posjeta Indiji upoznao se sa Ayurvedom i počeo razvijat to znanje i primjenjivat kroz struku.

Aveda predstavlja pristup ljepoti u kojoj je važna briga izvana i iznutra. Za zdravu, lijepu kosu i vlasište, primjenjuje se individualan personalizirani pristup i dijagnoza uz vrhunske Aveda organske proizvode i boje te specijalne Aveda organske tretmane i hair spa rituale.

Aveda proizvodi nisu testirani na životinjama te se zalažu za brojne humanitarne organizacije. Težimo vraćanju balansa u duh i tijelo. Ističemo važnost i utjecaj prirodnih sastojaka na kožu, kosu i nokte.

Misija Avede je da brine za okolinu u kojoj živimo te nastoji postaviti primjer o odgovornosti i ekološkoj osvještenosti, ne samo u svijetu ljepote, nego i širom svijeta.

Kontakt